• Táborosi Márk

  Táborosi Márk

  Született: 1987. június 14.

  Énekes, színész. Budapesten született. Az X-Faktor című műsor által vált ismertté a Rocktenors nevű formáció tagjaként. Előtte évekig színészként tevékenykedett Magyarországon és külföldön is.

  Élete:

  Az általános iskolai évek alatt intenzíven zongorázott 5 évig, valamint párhuzamosan tanult szolfézst és zeneelméletet. A középiskolás évek alatt kezdett…

   Tovább

  Aktuális programok


  VÁMPÍROK BÁLJA MUSICAL

  A világszerte népszerű, kultikus Polanski-filmből készült vámpírkomédia méltán elhíresült magyarországi változata 2017-ben ünnepli bemutatásának tíz éves évfordulóját. Több mint…

  VÁMPÍROK BÁLJA 10 ÉVES JUBILEUM

  10 éves évfordulóját ünnepeli a 2007 júniusában bemutatott kultikus musical a Vámpírok bálja. A tizedik esztendeje futó musical kiemelkedő…

  VÁMPÍROK BÁLJA ÉJSZAKAI TALÁLKOZÓVAL

  Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig…

  Énekes, színész. Budapesten született. Az X-Faktor című műsor által vált ismertté a Rocktenors nevű formáció tagjaként. Előtte évekig színészként tevékenykedett Magyarországon és külföldön is.

  Élete:

  Az általános iskolai évek alatt intenzíven zongorázott 5 évig, valamint párhuzamosan tanult szolfézst és zeneelméletet. A középiskolás évek alatt kezdett komolyabban érdeklődni a színház és az éneklés iránt, ezért többféle tánc és színész kurzuson vett részt. 2005-ben csatlakozott a szigetszentmiklósi Sziget Színházhoz, ahol az első főszerepével párhuzamosan kezdett autodidakta, majd magánúton énekelni tanulni. Néhány év alatt a színházzal körbejárta Magyarország területét, valamint Erdélybe is többször eljutotott. Többször felléptek a Komáromi Lovasszínházban is különböző darabokkal.

  2008-tól 2009-ig volt frontembere a magyarországi Iron Maiden Tribute (Up The Irons) zenekarnak. Velük is lehetősége adódott Magyarország nagyobb városaiban fellépni, valamint játszottak Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban.

  2009-ben jutott ki külföldre a Hair musical angol változatával, mellyel Ausztriában, Németországban, Svájcban valamint Szlovéniában lépett fel különböző városokban.

  2011 tavaszán jelentkezett az X-Faktorba Mező Zoltánnal és Mező Márióval egy csapatot alkotva. Ez a trió a Rocktenors, akit Geszti Péter mentorált.A csapat a 6. helyig menetelt.

  A műsor óta folyamatosan kapnak meghívásokat különböző rendezvényekre, és már a környező országokban is voltak egy-egy fellépés erejéig.

  Márk példaképe és kedvenc énekese Adam Lambert, akinek számos dalát feldolgozta.

  Tanulmányai:

  1994 - 2002 : Széchenyi István Általános Iskola
  2002 – 2006 : Európa 2000 Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola
  2006 – 2009 : ELTE Informatikai Kar - Programtervező informatikus szak
  2010 – máig : Zsigmond Király Főiskola Kommunikáció és Médiatudomány szak

  Művészi tanulmányai:

  1994 – 1999 : Szent István Király Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola Zongora tanszak
  2005 - 2006 : Karnevál Tánciskola, West Coast Swing (Tanár: Komáromi Ferenc)
  2006 - 2007 : Lengyel Gábor (Rockszínház)
  2008 – 2010 : Szilárd Katalin (Operettszínház)
  2011 : Brett Manning (Singing Success)
  2011 - 2012 : Fóris Attila (Magyar Hajnal Énekstudió)

  HAIR - Rado - Ragni - Macdermot/Sziget Színház

  HAIR - Rado - Ragni - Macdermot/Sziget Színház

  KLAUZÁL GÁBOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
  Színész
  Jézus Krisztus Szupersztár-Webber-Rice/ Sziget Színház

  Jézus Krisztus Szupersztár-Webber-Rice/ Sziget Színház

  KLAUZÁL GÁBOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
  Színész
  VÁMPÍROK BÁLJA SZILVESZTER

  VÁMPÍROK BÁLJA SZILVESZTER

  PS Produkció Kft.
  Nightmare szóló II.

  Ajánlataink
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016