• Program


    3 - Rautavara - Liszt - Óbudai Danubia Zenekar

    3 - Rautavara - Liszt - Óbudai Danubia Zenekar

    Óbudai Danubia Zenekar

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 22. csütörtök, 19:30

    Rautavaara: 7. szimfónia („A fény angyala”)
    Liszt: Dante-szimfónia

    Nyíregyházi Pro Musica Leánykar (karigazgató: Szabó Dénes)
    Óbudai Danubia Zenekar
    Vezényel: Kocsár Balázs

    „Végül, mintegy tizenöt esztendő múlva, nem volt már sokkal nagyobb, mint holmi sün, egy nemezes-tüskés, mohával benőtt csodalény, kinek már semmi zivatar nem ártott, s kin a visszafejlődött végtagok, karocskák-lábacskák, a szemecskék meg szájnyílás is nehezen voltak felismerhetők. Időt ez nem ismert. (…) Kékesfekete, kénes villámú viharok vonultak fel félelmes-tétován, megkönnyebbültek sisteregve a zengő víz felett, megszórván jégesővel, s villámaik a felgerjedt hullámokba vágtak, melyek magasra csapva ostromolták a rendíthetetlen szikla lábát. Azután minden jó volt, s békesség – éppoly fenséges, megfoghatatlan, mint az előbbi rombolás – töltött be mindent, s édes, felül napsugaras esőben ívelt egyik parttalanságtól a másikig, nedves szépségében a hétszínű szivárvány.”

    Rejtvények évada – Danubia 25.

    Ünnepi évadunkban játékra invitáljuk Önt: fejtse meg a koncert leírásaként szereplő idézet forrását (műcím, szerző), és hogy mi kapcsolja őket a szóban forgó koncerthez. A 3 című koncerthez kapcsolódó játék időtartama 2018. november  2-tól 22-ig tart. A megfejtések beküldésére szolgáló felület ebben az időszakban lesz elérhető, amit majd előre jelzünk. De gondolkozni már szabad! 

    A koncert előtt 17.45 órakor a Zeneakadémia Nagytermében a koncerthez kapcsolódó Beavató előadást tartunk, melynek házigazdája Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus.

    Ajánlatunk


    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    musical két részben

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016