• Program


    4. Sütnicake, Sütemény és Tortafesztivál / Napijegy szombat

    4. Sütnicake, Sütemény és Tortafesztivál / Napijegy szombat

    2017. október 7-8. Sütemény és Tortafesztivál
    Októberben ismét a desszerteké a főszerep!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 10:00

    Az elmúlt három évben közel 21.000 sütemény és torta rajongó volt kíváncsi a süteményeket és tortákat felvonultató eseményre.

    A három év alatt, 110 hazai cukrászat termékeit kóstolhatták, vagy vásárolhatták meg , valamint az első évben Alice Csodaországban, a második évben a Cirkusz témában, a harmadik évben pedig a Mese kategóriában készült design tortákat tekinthették meg a látogatók.

    Idén is kiállításra kerülnek a torta design versenyre érkezett, lélegzetállító torták. Ebben az évben két kategóriában nevezhetnek a versenyzők:

    1. A NŐK

    2. MINDEN AMI MOZI, HAZAI ÉS NEMZETKÖZI FILMEK KARAKTEREIT, SZTORIAIT, SZÍNÉSZEIT KELL TORTÁBA FOGALMAZNI ÉS FORMÁLNI A VERSENYZŐKNEK.

    A kiállított torták mellett, számos gyermekprogram, workshop és színpadi show várja a látogatókat.

    Jegyárak: 1.000-2.000 Ft.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016