• Program


    9. Tázló klub és táncház
    2

    9. Tázló klub és táncház

    19.00-20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
    20.00-21.00 A klub vendégei: Ségercz Ferenc és Szokolay-Dongó Balázs
    21.00-00.30 Moldai táncház a Tázlóval, Ségercz Ferivel és a Servet zenekarral

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 19. péntek, 19:00

    Ségercz Ferenc az erdélyi csángó táncházak egyik elindítója volt Sepsiszentgyörgyön. Fő hangszere a pásztorfurulya, de más fúvósokon is játszik népzenét és világzenét. A muzsika és a zeneoktatás mellett a furulyakészítés mestere is. Szokolay-Dongó Balázs a magyar folk- és világzenei élet egyik legsokoldalúbb fúvósa. Dudán, szaxofonon és furulyaféléken játszik népzenét és számtalan zenekarban népzenei alapú improvizációt. Zenés beszélgetésünkben Ferivel és Dongóval a népzene ma lehetséges továbbélésének útjait keressük. Feri a táncházban is muzsikál Budapesten élő tanítványaival, a Servet zenekarral.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016