• Program


    A békakirály

    A békakirály

    Több száz sikeres bel- és külföldi előadás után a DVORÁK & PATKA SZÍNHÁZ két remek, fesztiváldíjas előadása A BÉKAKIRÁLY és JÁTSSZUNK PANTOMIMET! címmel 3-10 éves gyermekek részére ígér önfeledt szórakozást a Pesti Magyar Színház Sinkovits Imre Színpadon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 11:30

    Az előadások formanyelvében hangsúlyos a tradicionális történetmesélés, a metakommunikáció és a mimetikus elemek használata, valamint a zene cselekményt erősítő, illetve történést ellenpontozó hatása, kimondatlanul is példát adva az emberi viselkedésről, jószívűségről, segítőkészségről, becsületességről, szeretetről, szorgalomról, pellengérre állítva az erőszakot, önzést, butaságot.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016