• Program


    A belcanto Mester és tanítványai - Berle Sanford Rosenberg életmű koncertje

    A belcanto Mester és tanítványai - Berle Sanford Rosenberg életmű koncertje

    Az est házigazdája és rendezője Hábetler András interaktív, sokszor a humor eszközeivel hozza közelebb a nézőkhöz a Mester különleges életútját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 19:00

    Berle Sanford Rosenberg lírai tenor operaénekes New Yorkban, azon belül is Brooklynban született, magyar zsidó szülők gyerekeként. Már fiatalon az opera műfaj felé vonzódott, így hamar ott találta magát a new yorki Metropolitan kórusában. Az akkori nagyok közül a világ egyik vezető tenorja Carlo Bergonzi a szárnyai alá vette, és megtanította a belcanto éneklés összes fortélyára.

    Az 1970-es évek vége felé átjött Európába, ahol Olaszország, Franciaország, majd Svájc után a Magyar Állami Operaház állandó vendég énekese lett. A 90-es évek elején egy orvosi műhiba folytán fel kellett adnia énekesi karrierjét, és mint énekmester folytatta pályáját.

    Hosszú évek munkája alatt újra építette a saját énekhangját is, így ezen a koncerten a tanítványai és pályatársai mellett terméyszetesen a Mester is fellép majd. Az est műsorszámai hűen tükrözik majd Berle életútját.

    Az est házigazdája és rendezője Hábetler András interaktív, sokszor a humor eszközeivel hozza közelebb a nézőkhöz a Mester különleges életútját.

    A koncerten fellépnek: Molnár Levente, Mester Viktória, László Boldizsár, Nánási Helga, Eva Helde (Svédország), Hábetler András, Sövegjártó Áron, Boris Martinovich (Horvátország), Gulyásik Attila.

    Zongorán közreműködik, Szennai Kálmán a Magyar Állami Operaház karmestere.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016