• Program


    A Fejedelem

    A Fejedelem

    Több mint Háromszáz éve, hogy a Rákóczi szabadságharc befejeződött. Ez a mű a kezdetektől kíséri végig a harcot, a végkifejletig.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 11. kedd, 19:30

    Egyik szálon bemutatja, milyen módon próbálták a nagyhatalmak, önzőérdekeik szerint kihasználni, felemelni, vagy eltiporni a magyar szabadságharcot. Ezzel párhuzamosan látjuk a fejedelmet, amint ellenlépéseket tesz, használja és kihasználja nemzete érdekében a nagyhatalmak ármánykodását.


    A szerzőhármas, 2009-ben Szigetváron bemutatott Zrínyi 1566 című első közös munkájuk óta, – mely 2009-ben egy internetes szavazás alapján elnyerte az év legkiemelkedőbb kulturális eseménye címet –, folytatta a megkezdett utat. www.zrinyi1566.com A Fejedelem című darab, egy olyan államférfinak állít emléket, aki – nézetünk szerint – még mindig nem foglalhatta el az őt megillető történelmi helyet a magyar irodalomban. Az előadás 2011-ben az Agria Nyári Játékok és a Gárdonyi Géza színház közös produkciójaként került bemutatásra. Nem mellékes, hogy ez, az egyetlen olyan egész estét betöltő színházi produkció, mely megemlékezett a Magyar szabadságharc leverésének 300. évfordulójáról. Az egri színművészek mellett, a több mint nyolcvan közreműködőt felvonultató produkcióban, neves fővárosi művészek játsszák a főbb szerepeket.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016