• Program


    A gólyakalifa (hangv.)

    A gólyakalifa (hangv.)

    Gyöngyösi Levente: A gólyakalifa
    Hangversenyszerű előadás, magyar nyelven, magyar és angol felirattal
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 29. hétfő, 19:00

    A kolozsvári születésű Gyöngyösi Levente (1975-) kétfelvonásos operájának, A gólyakalifának a teljes értékű színpadi bemutatójára 2005. május 28-án az Operaházban került sor, Harangi Mária rendezésében. „Engem a személyiség kibomlása és felbomlása vonzott elsősorban, az az átmenet, amely során egy fiatal ember teljesen napsugaras lénye és helyzete a legsötétebb tragédiába fordul” – mondta Gyöngyösi a Babits Mihály regénye nyomán, Balla Zsófia librettójára készült művéről. Az eminens diák, Tábory Elemér és az álmaiban megjelenő másik én, az asztalosinas vérre menő küzdelme valódi tragédiává növekszik az operában.

    Közreműködik: Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016