• Program


    A hagyomány energiája

    A hagyomány energiája

    KOLO - Szerbia Néptánc és Népzenei Együttese

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 8. péntek, 19:00

    Az együttes 1948. május 15-én alakult meg, mely majd hetven éve magas szinten vigyázza és ápolja Szerbia, valamint a régió népi hagyományait, a zene, a tánc és szokások bemutatásával.

    A művészeti repertoár kialakításában az évek során neves koreográfusok, zeneszerzők, zenekutatók, népkutatók, valamint balettművészek munkája vezetett a jellegzetes előadásmódhoz, melyre jellemző a vizuális és zenei elemek igényes összhangja.

    A KOLO művészei több alkalommal varázsolták el a közönséget kifejező, tökélyre törő tánctechnikájukkal, énekkel és zenével, továbbá viseleteik gazdagságával a világ nagyszínpadain.

    A KOLO a kultúra nagykövete mely a világ leghíresebb helyszínein szerepelt, mint a Metropolitan, a Carnegie Hall, a Palais de Chaillot, a Royal Festival Hall, Moszkvai Nagyszínház, a Kölni Operaház, La Fenice, a Sidney Opera, vagy a Pekingi Művészeti Központ. Az együttesnek a kultúra terén elért nemzetközi sikerei elismertséget és több fontos díjat is hoztak.

    Egy modern, hagyományokat, zenét és legfőképpen táncokat bemutató műsorral a KOLO Együttes megnyitja a hetvenedik hivatalos szezonját melyre „A szerb kultúra hónapja” ünnepélyes megnyitóján kerül sor, melyet hagyományosan a Magyarországi Szerb Kulturális és Dokumentációs Központ szervez.

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016