• Program


    A HARLEQUIN TITKA

    A HARLEQUIN TITKA

    Harlequin titka: varázslat az Eötvös Cirkuszban

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 28. vasárnap, 15:00

    Az Eötvös Cirkusz.bebizonyítja, hogyan lehet ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő új cirkuszának stílusával.

    Minden újnak az alapja a hagyományokra épült cirkusz, és most mindezt megfűszerezik egy mesés világgal, a Harlequin varázslatos világával, amelyben egy titokra is fény derül.

    A produkciók a színpadon egy varázsdobozból jönnek elő és elevenednek meg. A dobozt egy kislány tekeri meg, és az ő álmai válnak valóra.

    A nemzetközi gálaműsorban lesznek légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illuzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és egzotikus állatok.

    Ajánlatunk


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016