• Program


    A HOLNEMVOLTBOLT

    A HOLNEMVOLTBOLT

    S. Csonka Hajnalka: A Holnemvoltbolt
    mesejáték világhírű rajzfilmdalokkal  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 16:00

    Vince igazi lázadó kamasz, aki haragszik az egész világra. A Holnemvoltbolt küszöbét átlépve azonban megváltozik az élete. Megismeri a bölcs Pum apót, megtalálja a varázslatos tárgyakat, a nagy kalandokat és saját magát. Célja, értelme, küldetése lesz életének. Dacos kamaszból, megfontolt kisfelnőtt lesz, aki elutazva Meseországba barátságot köt Zengővel a páncél nélküli teknősbékával és harc nélkül győzi le a gonosz polipot, hogy elhozza az embereknek a Fényt.
    Olyan volt mint bármelyikünk és olyanná vált, mint amire mindannyian vágyunk.

    A darabban felcsendül számos a rajzfilmek világából közismert dal és különleges színpadi - és show elemekkel, valamint tánckarral és nem utolsó sorban egy kiváló színészgárdával kerül bemutatásra.

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016