• Program


    A kerek kő

    A kerek kő

    A kerek kő - interaktív színházi játék
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 10:00

    A magyar népmese színpadi változatában a gyerekek aktív résztvevői a történetnek, együtt játszhatnak a szereplőkkel és alakíthatják a mese kunkori fonalát, amíg csak el nem jön a „fuss el véle!” A szegény halász halak helyett csak egy nagy kerek követ fog ki a folyóból, azt viszi haza éhes családjának. Mégis, vagy talán éppen ezért a végén minden jóra fordul, még kapzsi bátyjával is békét köt.

    Az interaktív színházi játék magyar népdalokkal, fakanálbábokkal, ritmusjátékokkal és sok nevetéssel várja a kíváncsi gyerekeket!

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016