• Program


    A kertész titka

    A kertész titka

    A kertész titka
    Rosemari
    norvég-dán-német dráma, 95 perc, 2016
    angol, norvég, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 4. péntek, 20:30

    Rendező: Sara Johnsen

    Forgatókönyv: Sara Johnsen

    Operatőr:  Héléne Louvart, Erik Wilson

    Szereplők: Ruby Dagnall (Rosemari), Tuva Novotny (Unn Tove), Laila Goody (Hilde), Tommy Kenter (Klaus Dreyer), Emil Johnsen (Mikkel), Kristian Fjord (Jim)

    Esküvői vacsoráján a fiatal újságírónő, Unn Tove pár órás újszülöttet talál a női mosdóban. A gyereket át kell adnia a gyámhivatalnak. 16 évvel később feltűnik az ajtajában egy eltökélt és energikus lány: ő az egykori csecsemő, aki most meg akarja találni biológiai szüleit. Együtt kezdenek keresésbe. Kutatásuk során megismerkednek egy bogaras egykori bokszolóval és pornófilmproducerrel, akinek az elbeszélése révén körvonalazódik egy szabad szerelem és egy súlyos titok története. 

     

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016