• Program


    A költő visszatér - Monostori Erőd

    A költő visszatér - Monostori Erőd

    A költő visszatér - Monostori Erőd - Fekete István-bérlet
    rockopera

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 14:00


    A XIX. század 60-as éveinek végén egy magyarországi börtönbe érkezik Grünne gróf a császár megbízottja, aki a szabadságharcban elveszett unokaöccsét, Csitári Vilmost, keresi. A börtönben talált vándorszínészek előadásában megelevenednek a forradalom és szabadságharc eseményei, melyek összekapcsolódnak Vilmos életével. Megjelenik előttünk Petőfi Sándor, Vasvári Pál, Kossuth Lajos, Bem József, Lövei Klára, Teleki Blanka alakja, akiket egészen a szabadságharc tragikus bukásáig kísérhetünk.

    Ajánlatunk


    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016