• Program


    A Lumen Christi Gospellkórus hangversenye

    A Lumen Christi Gospellkórus hangversenye

    A kórus a fekete gospel egyik jelentős hazai képviselője; 1998-ban alakult. Azóta a zenei élet különböző területein, koncerteken, fesztiválokon, kórusversenyeken számos alkalommal sikeresen szerepelt belföldön és külföldön egyaránt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 20. szerda, 19:00

    Műsorukon spirituálék, azok átiratai, a legismertebb gospel darabok mellett kortárs szerzők művei is szerepelnek. Példaképpen említsük meg az Apácashow I. és II. filmek népszerű betétdalait, az Oh, Happy Day, I Will Follow Him, Hail Holy Queen vagy a Joyful, joyful című közismert számokat. Ezen kívül hallhatjuk tőlük híres kortárs szerzők, KIRBY SHAW, KIRK FRANKLIN dalait és neves szerzők (pl. JOHN CARTER, JACK SCHRADER, LARRY SHACKLEY) átiratait. Rendkívül vidám, lendületes és energikus produkció, amely az általuk képviselt közös értékekből és a megélt örömből táplálkozik.

    Művészeti vezető: GERGÓ LAJOS

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

    Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016