• Program


    A magyar film napja: Csinibaba

    A magyar film napja: Csinibaba

    A 90-es évek felejthetetlen kultfilmje Tímár Pétertől
    Vetítés 35 mm-es kópiáról.
    Vendégeink az alkotók!
    1997, a film hossza 101 perc

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 30. hétfő, 19:00

     A magyar film napja

    A Nemzeti Filmalap és az Uránia egész napos, közös rendezvénye
    2018. április 30. 10:00 - 23:00

    A magyar drámához és a magyar költészethez hasonlóan ezentúl a magyar filmnek is lesz napja: a Nemzeti Filmalap kezdeményezésére 2018-tól a magyar film nagy korszakai és alkotói előtt tisztelgünk majd minden április 30-án. A dátumválasztás külön öröm számunkra, hiszen az első magyar film, A táncz premierjére emlékeztet, amelyet egykor az Uránia tetőteraszán rögzítettek és 1901. április 30-án az Urániában vetítettek le a nagyérdemű előtt.

    A napot a 90-es évek felejthetetlen kultfilmje, a Gálvölgyi János, Galla Miklós, Nagy Natália, Molnár Piroska, Németh Kristóf, Reviczky Gábor, Igó Éva és Lázár Kati főszereplésével készült Csinibaba zárja. A vetítésre most az egyszer újra 182 forintért lehet jegyet váltani – pont annyiért, amennyiért a premier évében. A vetítés előtt Lévai Balázs beszélget a rendezővel és a szereplőkkel. Érdemes lesz szemkápráztató retró cuccokban megjelenni, a „legcsinibabásabban” öltözött nézőt ugyanis meglepetés várja, és utána tánc! – fergeteges retró buli lesz Csinibaba slágerekre.

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016