• Program


    A majmok királya - Felméri Péter önálló estje

    A majmok királya - Felméri Péter önálló estje

    Felméri Péter önálló estje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 14. szerda, 19:00

    Vajon ki a legokosabb ember a világon? Illetve mennyivel okosabb mint a legbutább? A majmok és a varjak szörnyen okosak. A delfinekről ódákat zengenek. De vajon létezik, hogy a legokosabb majom lepipálja a legbutább tuskó szomszédodat intelligenciában? 

    Jó nekünk ez a rengeteg fejlődés, amin évezredek alatt keresztül mentünk, vagy jobban jártunk volna, ha megmaradunk gyűjtögetőnek, mint a többi majom? Ha nem falvakat, városokat húzunk fel, hogy egész évben gondozhassuk a gabonát, őrködjünk a rizs felett és locsoljuk a dísznövényeinket? A házi kedvenceinket mi tartjuk saját szórakoztatásunkra vagy ők tartanak minket, hogy életük végéig szeressük és gondozzuk őket?

    Mi lesz velünk ha megérkezik a valódi mesterséges intelligencia? Ha fellázad ellenünk a mobiltelefonunk és követelni kezdi rajtunk a jogait? Ha az okosautó beköp a rendőrségen gyorshajtásért? Ha az okoshűtő leszid, mert későn értünk haza? Ha az okoslakás kizár otthonról, mert sokat káromkodunk?

    Elgondolkodtató kérdések, amikre talán Stephen Hawking se tudja a válaszokat. Na de majd én mindent megmagyarázok. Lehet, hogy nem olyan összetetten, mint Hawking professzor, de mindenképp viccesebben. És mindeközben kiderül az is, hogy ki a majmok királya.

     

    Az előadás időtartama kb. 85-90 perc, 1 szünettel
     

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    zenés party két részben

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016