• Program


    A MAO bemutatja: Vajda Gergely szerzői est

    A MAO bemutatja: Vajda Gergely szerzői est

    A MAO bemutatja: Vajda Gergely szerzői est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 28. vasárnap, 19:30

    "Vajda Gergő Eötvös Péter egyik legkiemelkedőbb tanítványa. Világszerte elismert karmester és zeneszerző, aki jelenleg Amerikában dolgozik. Amikor Eötvös Péter Paris-Dakar című művét először rögzítettük lemezre, akkor Gergő volt a karmester. Ennek már lassan 17 éve - azóta folyamatos, szeretetteljes, baráti viszony fűz minket össze. Gergő főleg a kortárs klasszikus zenében alkot, de nagy nyitottság jellemzi, rengeteget dolgozik jazz zenészekkel is, ami azt gondolom, hogy nagyon ritka manapság. A Modern Art Orchestrával nem volt korábban még vele közös egész estés szerzői programunk, így olyan művek hangoznak majd el, amik eddig még ilyen formában soha. Átiratokkal és új darabokkal is készülünk.

    Gergő sokszor vezényelte már darabjaimat és igazi kincs, mikor egy alkotó, egy szakember olyan társra talál, mint amilyennek én őt látom: az az élmény meghatározó a közös munkáinkban, hogy egyszerűen tökéletesen jó kézben tudom a darabot, ha rá bízhatom. Mondhatnám, hogy olyan, mintha magam vezényelném, de inkább annak az öröme nagyon erős élmény, hogy teljesen átengedhetem magam, mert tökéletes biztonság vesz körül és minden a legjobban van."Közreműködik: Modern Art Orcherstra.

    MMűvtő: Fekete-Kovács KornélVezényel a szerző: Vajda Gergely

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016