• Program


    A mumus.

    A mumus.

    A mumus - mese-musical két részben  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 3. szombat, 15:00

    Írta     Rákos Péter   
    Zeneszerző     Bornai Tibor   
    Rendező     Tóth András Ernő

    Az előadás időtartama: kb. 100 perc, egy szünettel
    Ajánljuk 6 éves kortól


    Tegye fel a kezét, aki nem félt soha a mumusoktól! Jó! És most tegye fel az a kezét, aki látott is már mumust…. Köszönöm! Szóval, mind félünk valamitől, de nem is tudjuk mitől! Még azt se tudjuk, hogy az a mumus vagy mi, az fiú-e vagy lány? Hogy eszik-e vagy isszák? És, hogy főként, hogy mit eszik és mit iszik, és hogy sokat vagy keveset? És, hogy egy van belőle vagy sok? Hogy az ablakon mászik be elvinni a rossz gyerekeket vagy folyton ott bujkál az ágy alatt és kaparászik? Vagy nem is kaparászik csak nyikorog az ágy, hogy nem is ő mászik be éppen az ablakon, csak a szél fújja a függönyt? Brrrrrr! Még a hideg is kiráz! Meg meritek nézni? Kaptok hozzá segítséget! Nekünk ebben a darabban van három nagyon eleven és bátor gyerekszereplőnk, testvérek, van közte fiú is, lány is. Mielőtt kérdeznétek, a fiúkból van több! És igen, ők a bátrabbak! De a kislány az okosabb! És anya és apa elég nehezen bírnak velük, de ez otthon Nálatok is biztos így van! És ha odahaza nem fogadtok szót és apa azt mondja, most már elég, mert elvisz a Mumus, Ti mondjátok azt, ugyan Apa, inkább te vigyél el minket, A Mumusra!

     

       
       
       

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016