• Program


    A NAP ÉS A HOLD MESÉI - Színes Falu Csoport

    A NAP ÉS A HOLD MESÉI - Színes Falu Csoport

    afrikai mese

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 13. péntek, 11:00

    Az afrikai mesék alapján készült bábelőadásból megtudhatjuk, hogy hogyan segített három állat, a gepárd, a krokodil és a bozótpatkány a Holdnak, hogy elfoglalhassa végre a helyét az égbolton. A három állat történetéből azt is megtudjuk hol élnek, mivel táplálkoznak, milyen kapcsolatban vannak más társaikkal.

    A bábok, és a színpadkép kialakításánál fontos szempont volt, hogy az afrikai motívumok mind a bábokon, mind a díszleten fellelhetőek legyenek. Az előadást afrikai zenék színesítik.

    Ajánlatunk


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016