• Program


    A néma tartomány - Mentőcsónak - Manőver Alkotócsoport

    A néma tartomány - Mentőcsónak - Manőver Alkotócsoport

    Kedves nézőink! Most egy olyan darabot fognak látni, amiben a valósághoz fordultunk segítségért. Bosszantó hírekhez, kedélyt borzoló eseményekhez, lesz köztük ilyen is, olyan is. A kommentek se kerülték el figyelmünket, az egyszerű olvasó nyers véleményére is kíváncsiak voltunk.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 24. szerda, 18:00

    De ne ijedjenek meg, nem fárasztjuk önöket politikával, közéleti problémákkal. Egy elképzelt tartományba vezetjük el önöket, egy új időszámítás után, ami egy bizonyos Hang megszólalásához köthető.
    A Hang, e titokzatos Hang, ha kellően figyelünk rá, fel- fel csendül azóta is, hogy fenntartsa a békét a tartomány lakói számára. Ők, a kiválasztottak már egységet alkotnak. Együtt lélegeznek, énekelnek és együtt hallgatnak, ha kell.

    (15+)

    Szereplők:  Bíró Gergely, Borbás Gergő, Boznánszky Anna, Nyáry Pál, Szepes Anna, Formán Bálint
    Zene: Formán Bálint
    A rendező munkatársa: Tési Dóra
    Rendező:  Pass Andrea

    Ajánlatunk


    A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016