• Program


    A Pál utcai fiúk

    A Pál utcai fiúk

    Zenés játék két részben Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán. A színpadi változat kialakításában részt vett Márton László és Radnóti Zsuzsa, Török Sándor átdolgozásának néhány elemét felhasználva.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 15. péntek, 19:00

    Dés László − Geszti Péter − Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk
    Műfaj: zenés játék
    Bemutató időpontja: 2017. 09. 16.

    Zenés játék két részben Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán. A színpadi változat kialakításában részt vett Márton László és Radnóti Zsuzsa, Török Sándor átdolgozásának néhány elemét felhasználva.

    Grund, gittegylet, einstand – ki ne ismerné ezeket a fogalmakat? Ki ne tudná, ki az a NEMECSEK ERNŐ – így, csupa nagybetűvel! Molnár Ferenc szívbemarkoló regényéből Grecsó Krisztián készített új színpadi változatot, a dalok a Dés−Geszti szerzőpáros remekművei. A Pál utcai fiúk a sajátunk, egy olyan érzékeny történet, melynek zenés változata tartalmas kikapcsolódást ígér az egész családnak, hiszen a fiatalokat és a felnőtteket is egyaránt megszólítja és magával ragadja.

    A zenés játék a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. és Molnár Ferenc jogörökösei engedélyével kerül bemutatásra.

    Pál utcai fiúk és vörösingesek: Arató Máté, Geri Tamás, Jenei Márton László, Csabai Csongor, Kiszely-Nagy Botond, Körmendi Kristóf, Nyári Ádám, Szűcs Dániel  

    Lengyel Kristóf, Jónás Szabolcs, Förhécz Ádám, Lehotai Miksa, Pupkay Árpád

    Ajánlatunk


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016