• Program


    A Sátán ügyvédje

    A Sátán ügyvédje

    A Tükörkép Társulat produkciója.
    Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

    Az 1997-es mozifilm posztmodern átiratában egy fiatal, törtető ügyvéd, Lomax elhallgattatja a lelkiismeretét, és piszkos ügyeket kezd vállalni a nagy karrier reményében. Erre új főnöke, a megnyerő üzletember, Milton veszi rá: minden földi jóval, pénzzel, nőkkel és instant sikerrel csábítja arra, hogy elfelejtse az elveit. Lomax fiatal, várandós felesége borzalmas háttér-machinációkra gyanakszik: rémisztő hallucinációk kezdik nyomasztani, miközben Milton - ördögi titkárnőjével karöltve - módszeresen felszámolja az erkölcsöt, a becsületet és a tisztességet… Idővel kiderül, hogy az ifjú Lomax élete egy hatalmas játszma lett, melyben a lelki üdve a tét.

    A disztópikus, pszichedelikus látomásként életre keltett kamaradarab valójában kortárs tanmese az életünk során meghozandó, sorsfordító döntésekről. A színpad ezúttal tárgyalóterem, ahol a szereplők erkölcsiségét tárgyaljuk.

    Lomax – Darányi Ádám
    Milton – Bárány Gergely, mv.
    Mary Ann – Nagy Katalin
    Desdemona – Rumán Cintia Zsófia

    Látvány: Galkó Janka
    Rendezőasszisztens: Linke Dorottya
    Író és rendező: Egressy G. Tamás

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016