• Program


    A szél gyermekei

    A szél gyermekei

    Angol nyelven magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

    „Kezet nyújtottam a fiúnak, de ő felállt, egy fejjel magasabb lett, mint én, és ijesztően nézett rám: „Én nem fogok kezet olasz szarzsákokkal!” Erre azt válaszoltam: „Én szicíliai vagyok, nem olasz!” Ez hatott rá valamelyest, ahogy később megértettem, a romák szeretik Szicíliát, Nápolyt és általában jobb a viszonyuk a délolaszokkal.”

    A cirkusz-, előadóművész és oktató saját életéről beszél. Számára saját identitása még mindig bizonytalan, ugyanis nagyanyja vélhetően roma származását családtagjai igyekeztek eltitkolni. A főhős 17 évesen, a család fekete bárányaként lelépett, bejárta Európát vándor zenészként, cirkuszosként. Dolgozott többek között Antonionival. Norvégiában 2000-ben járt, és itt tudta meg, hogy a 20. században itt is kínozták a romákat, hittek a sterilizáció és a lobotómia erejében. Majd visszatért Olaszországba, hogy olyan roma gyerekekkel dolgozzon, akikben rajta kívül szinte senki sem hitt. Az állampolgárság nélkül, elzárt gettókban élő gyerekek részvételével együttest hozott létre.

    író és előadó: Sebastiano Spinella

    Az előadás után közönségtalálkozó az alkotóval.
     

    Ajánlatunk


    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016