• Program


    GYÉMÁNTOK ASSZONYA: GÁBOR ZSAZSA
    2

    GYÉMÁNTOK ASSZONYA: GÁBOR ZSAZSA

    Kilenc férj, ennél sokkal több szenvedélyes szerelem, a „leghíresebb magyar” titulus… Nem kevés egy pesti kislánytól! De vajon ennyi lett volna Gábor Zsazsa? Hasonló szépségű és nála jóval tehetségesebb színésznők közelébe sem kerültek annyi pompának, fénynek, gyémántnak, amennyi neki jutott..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Topolcsányi Laura: Hollywoodi csillagok - Gyémántok asszonya: Gábor Zsazsa
    Játék két részben

    Amikor a tizenkét éves Gábor Sára megcsókolta a szenesembert és arcán egyszerre árulkodott a pír és fekete szénpor, Gábor mama kifakadt: ez a lány rossz véget ér! Miről is szólhat innentől egy rebellis, egy született lázadó élete, mint hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét… Kilenc férj, ennél sokkal több szenvedélyes szerelem, a „leghíresebb magyar” titulus… Nem kevés egy pesti kislánytól! De vajon ennyi lett volna Gábor Zsazsa? Hasonló szépségű és nála jóval tehetségesebb színésznők közelébe sem kerültek annyi pompának, fénynek, gyémántnak, amennyi neki jutott – vagy amennyit ő megszerzett magának. Mi volt hát a titok, a fegyver, a faktor, ami izgalomban tartotta a század mágnásait, uralkodóit, bohémeit? Ráadásul nem is volt egyedül, mert három másik gyémántasszony csillogott mellette: a két nővér és a mama. Együgyű szépségek vagy tudatos végzet asszonyai?

    Bemutató: 2017. szeptember 30.

    Ajánlatunk


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016