• Program


    A szerelem története

    A szerelem története

    francia-kanadai-román-amerikai romantikus dráma, 134 perc, 2016
    angol nyelven, magyar felirattal
    12 éven aluliak számára nem ajánlott!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 18:15

    Rendező: Radu Mihăileanu

    Szereplők: Gemma Arterton, Derek Jacobi, Elliott Gould, Sophie Nélisse, Torri Higginson, Lynn Marocola, Mark Rendall, Alex Ozerov

    Egy rég elveszettnek hitt könyv titokzatos módon előkerül, és összeköti egy fiát kereső idős férfi és egy, az anyja magányára megoldást kereső fiatal lány életét. A férfi soha nem tudta kiheverni élete nagy szerelmének, Almának az elvesztését, akiről A szerelem története címmel regényt is írt. A második világháborút túlélő könyv számos szerelmet segített elő, valamint főhőséről kapta az a tizenéves lány a nevét, aki szeretné kideríteni névadóját, miközben új férjet is igyekszik találni egyedülálló édesanyjának. A férfi és a lány is válaszokat keres, és talál egy, három generációt, hat évtizedet és több kontinenst átívelő szerelem történetében.

    Forgalmazó: Vertigo Media

    Ajánlatunk


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016