• Program


    A TRIP bemutatja: Wedding Boys & Flóra

    A TRIP bemutatja: Wedding Boys & Flóra

    A Wedding Boys & Flóra egy esküvői zenekar. Amelyik esküvőn ők játszanak, ott nem a vonatozás a csúcspontja az estének, ott az agyonjátszott petróleumlámpák helyett minőségi rokik szólnak, a legfrissebb dal nem a labamba, és nem kell a lassú számokat végigvárni két pörgős diszkósláger között.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 21:00

    Mi többet táncoltunk Black Eyed Peasre, mint az LGT-re, ezért úgy gondoljuk, hogy akik hozzánk hasonlóan a húszas éveik végén, a harmincas éveik elején járnak, szintén ilyen bulikba keveredtek szombatonként. Ezt a hangulatot adja vissza a koncert is, ahol a zenekar a legjobb válogatását játssza el repertoárjából. A Wedding Boys & Flóra tehát igazi zenei kuriózum. Elvis Presley, The Beatles, Black Eyed Peas és David Guetta; stílusok sokasága, mégis tökéletes egység.

    A zenekar tagjai:
    Kiss Flóra - ének
    Csorba Lóránt - ének, basszusgitár
    Dobozy Ágoston - billentyű
    Fülöp Bence - gitár
    Fábián Tibor - dob

    kapunyitás: 20:00 óra
    koncertkezdés: 21:00 óra

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016