• Program


    A varázslatos utazótáska

    A varázslatos utazótáska

    A VARÁZSALTOS UTAZÓTÁSKA

    Készen állsz egy képzeletbeli és varázslatos föld körüli utazásra?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. június 20. szombat, 18:00

    Damien White egy különleges kalandra invitál, ahol a föld olyan helyeit és országait járjuk be, ahol megnézhetünk egy-két nagyon izgalmas és látványos csodát, trükköt, illúziót.

    Tudtad például, hogy a híres pohár és golyó játékot már 5000 évvel ezelőtt az egyiptomiak is bemutatták? És mi a helyzet Indiával és a varázslatos kötelekkel? De van ennél misztikusabb része is a földnek, hiszen a maják, az ősi Kína és a rég elfeledett népek is tartogatnak számunkra varázslatos meglepetéseket.

    Gyere és szállj fel te is képzeletbeli repülőgépünkre, ahol a kapitány, Damien megmutatja neked a világ egy csodákkal és varázslattal teli másik arcát is.
    A műsor jellemzői
    Gyerekeknek (6 éves kórtól) és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

    A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016