• Program


    Acélmagnóliák
    8

    Acélmagnóliák

    Robert Harling: ACÉLMAGNÓLIÁK
    színjáték két részben

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 13. kedd, 19:00

    A darab hat nő és három év története. Ehhez remek helyszín egy kisvárosi fodrászüzlet, mert amíg készül a frizura és alakul a külső, kitárulkozhat a belső is.A hölgyek beszélnek, mesélnek, fecsegnek szerelemről, csalódásról, férfiakról, családról, és szinte észrevétlenül bomlik ki előttük az életük, titkaik, sorsaik, vágyaik. Az a különös barátságból, hitből, anyaságból font kapocs, amely az ACÉLNÁL is erősebb, és sajátja a női léleknek. Mindez sok bájjal, humorral, egy tartalmas estét kínálva a nézőknek.

    Harling világsikerű művéből készült amerikai filmet Sally Field, Dolly Parton, Shirley MacLaine, Daryl Hannah, Olympia Dukakis és Julia Roberts szereplésével mutatták be, amely 1990-ben Oscar és két Golden Globe, majd 1991-ben BAFTA díjat kapott.

    Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás szereplői gyógynövényes cigarettát szívnak!
     
    Az előadás hossza
    2 óra 30 perc, egy szünettel

    Ajánlatunk


    Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

    keserves bohózat két részben

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016