• Program


    After Crying - Errata / CAFe 2017

    After Crying - Errata / CAFe 2017

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 17. kedd, 19:30

    Az együttes tagjai: Bátky Zoltán – ének, Egervári Gábor – fuvola, Erös Csaba – billentyűs hangszerek, Horváth András Ádám – gitár, Madai Zsolt – dob, Pejtsik Péter – cselló, basszusgitár, hegedű, ének, Winkler Balázs – trombita

     

    Az After Crying tizenegy albuma, három koncertlemeze, két DVD-je, számtalan hazai és külföldi koncertje bizonyítja, hogy az olyan zenei kategóriák, mint amilyen a „komoly” és a „könnyű”, nem kizárólagosak. A harminc éve alapított együttes nem nosztalgiakoncertre készül, saját tévedései felett fog nyilvános önkritikát gyakorolni. E tévedések persze nem kizárólag az After Crying alkotóit jellemzik – mindannyiunk tévedéseire, téves eszméinkre, önáltatásainkra láthatunk rá.

    A Budapest Music Centerrel közös program.

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016