• Program


    "Ahol minden zene"

    "Ahol minden zene"

    Skandináv és balti kórusmuzsika







     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 10. csütörtök, 19:30

    Közreműködik: Kodály Kórus Debrecen

    Vezényel: Gary Graden

    A baltikum nemcsak kiváló kórusokban, de remek zeneszerzőkben is bővelkedik – noha erről kevesebbet hallunk. A Kodály Kórus Debrecen ezért ezen a hangversenyen a skandináv és balti kórusirodalom sokfékeségét próbálja bemutatni közönségének, melyhez egy nemzetközileg is jól ismert, kiváló karnagyot hívott segítségül.

    Gary Graden amerikai származású, de évek óta Svédországban élő és dolgozó karnagy Eric Ericson hajdani kórusának szólistájaként már fiatalon avatott ismerője lett a skandináv énekkultúrának.  Kiváló svéd kórusok vezetőjeként és vendégkarnagyként is, szerte a világon népszerűsíti a balti és skandináv vokális zenét. A Kodály Kórus számára egy olyan műsort állított össze, amelyben Esenvalds, brácsa és cselló szólóval társított, csodálatos, későromantikus In Paradisum c. alkotásától kezdve,Waldenby, Hansson, Sköld, Lindberg művein keresztül, egészen Hillborg speciális énektechnikákat is használó atmoszféra zenéjéig, sokféle színét és szépségét ismerhetjük meg észak különösen gazdag zenei világának.

    Műsor:

    Michael Waldenby: Omnia tempus habent             
    Agneta Sköld: Vårt hem i kosmos
    Bo Hansson: Where everything is music     
    Hillborg: Mouayiyoum
    Cello intonation
    Improvisation – Den blomstertid nu kommer (svéd dal) 
    Oscar Lindberg: Pingst
    Esenvalds: In paradisum   

    Fotó: Arne Hyckenberg

    Ajánlatunk


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016