• Program


    Ájlávju...de jó vagy, légy más!

    Ájlávju...de jó vagy, légy más!

    Jimmy Roberts - Joe Dipietro ÁJLÁVJU... DE JÓ VAGY, LÉGY MÁS!
    Jókedvű musical-revü

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 19:00

    Férfi és nő hogyan is érthetné meg egymást, hiszen ahogy Karinthy rávilágít, mind a kettő mást akar. A férfi a nőt, a nő a férfit. Joe DiPietro és Jimmy Roberts musicalében két férfi és két nő bolyong a párkeresés útvesztőjében. Szerelemre vágynak, de félnek a kötődéstől.  Kapcsolatot szeretnének, de félnek a hűségtől. Családot szeretnének, de félnek a gyermekvállalástól. A labirintusban neonfeliratok világítanak: „erre gyere”, „vigyázat, csapda”, „zsákutca”, „kijárat”. A négy szereplő azonban nem hallgat a táblákra, és minden utat kipróbál. Legalábbis látszólag. Lehet, hogy az útvesztő csak a fejükben létezik? Lehet, hogy elég gondolatban bejárni minden utat, és aztán tudatosan egyet választani? És hogy mi kell ehhez? Felelősség? Kötődés? Ájlávjú!

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    Ajánló


    Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016