• Program


    Alkotónap- Ebru, papírdíszítő művészet és henna festés

    Alkotónap- Ebru, papírdíszítő művészet és henna festés

    Áprilisban a kicsiknek kreatív hennafestéssel, a kicsit nagyobbaknak és a szülőknek, nagyszülőknek pedig az ebru török foglalkozással készülünk.
    Az ebrut 12 éves kortól ajánljuk, de a kisebbek a szülőkkel együtt is alkothatnak.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 10:00

    A program alatt török sütivel és teával várják az érdeklődőket a foglalkozásvezetők, illetve klasszikus török zene kíséretében alkothatnak a résztvevők.

    Az ebru egy színes és értékes, a víz tetejét márványozási technikával kiszínező, díszítő művészet, amely Törökországban évszázados hagyományokkal bír. Sajátos varázsát a festék természetes szépsége, valamint a készítése során létrejövő véletlenszerűségek és játékosságok adják. Kis ízelítőként tapasztalt mesterek bevonásával szeretnénk bemutatni a török papírdíszítő művészetet, hogy mindenki megcsodálhassa az ebru speciális technikáit. 

    A programon 50 fő vehet részt.

    Ajánlatunk


    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016