• Program


    Állati zenés ABC - Minimatiné

    Állati zenés ABC - Minimatiné

    Bíró Eszter koncertje gyerekeknek és felnőtteknek
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 11:00

    Bíró Eszter énekes színész 2013 tavaszán elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló, Állati zenés ABC című képeskönyvet, lemezt és színpadi produkciót készített. Az ihletet két gyermeke adta ahhoz, hogy az ábécé betűit dalokon és a hozzájuk kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal, ugyanakkor a szülőknek is színvonalas szórakozást nyújtson. Az előadók amellett, hogy a mai technika adta lehetőségeket (effektezés, looperezés) is használják, a zenei kíséretet több hangszeren szólaltatják meg, a harmonikától a melodionon át a világ különböző országaiból származó afrikai, arab, spanyol és latin-amerikai ütőhangszerekig. Az interaktív előadás felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában - sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával.

    Korosztály: 3-8 év

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    Ajánló


    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016