• Program


    Andy Warhol nyomában - Szitázó Műhely
    6

    Andy Warhol nyomában - Szitázó Műhely

    Andy Warhol nyomában - Szitázó műhely aktuális leírása:

    Mesterségek nyomában

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 14:00

    Ha érdekelnek a képzőművészeti grafikai technikák és eljárások, ha megpróbálnád feloldani az ellentmondást az egyediség és a tömeggyártás között, vagy ha éppen megerősítenéd azt, továbbá, ha szívesen terveznél egy pólót magadnak, itt a helyed! A szitázó workshopon megismerkedhetsz a szitanyomás rövid történetével és képzőművészeti alkalmazásával, emellett lehetőséged nyílik kipróbálni egy vagy több póló elkészítése során a hagyományos – stenciles – szitanyomó-eljárást (mi ehhez egy fehér pólót biztosítunk a számodra). A műhelymunka keretein belül kétszínű minta elkészítésére lesz lehetőség.

    A programon max. 12 fő vehet részt! 

    Részvételi díj: 3.900 Ft/fő (A belépő jegyára a múzeum kiállításainak megtekintésére is jogosít.)

    A program elsősorban felnőttek számára ajánlott.


    Ajánlatunk


    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016