• Program


    Anna And The Barbies Trio

    Anna And The Barbies Trio

    Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejébe a zenekar mindenét odaadva tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 26. csütörtök, 20:00

    Időközben a zenekar szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Pszichedelikus színpadi látványviláguk összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben.

    A GetCloser Acoustic koncerten egyedi módon mutatkozik be a zenekar: trió-ként. Pásztor Anna, Pásztor Sámuel és Bubnó Márk lép a színpadra ezen az estén. Így egy olyan különleges koncertélményben lesz része a közönségnek, mely során – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016