• Program


    Anneke Boeke és az Ensemble Cantilene / BTF 2018
    2

    Anneke Boeke és az Ensemble Cantilene / BTF 2018

    A barokk furulya (blockflöte) és fuvola nemzetközi hírű mestere, Anneke Boeke olyan kiváló karmesterek társaságában lépett már fel, mint Gustav Leonhardt, Nikolaus Harnoncourt, John Eliot Gardiner, Philip Picket vagy Gordan Nicolic.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 8. vasárnap, 19:30


        Merula: Ciacona a tre
        Cima: Triószonáta
        Buxtehude: Kantáta („Quemadmodum desiderat cervus”)
        Rosenmöller: Triószonáta
        Telemann: Herzbrechend ist das Augenbrechen, TWV 1:783
        Händel: c-moll triószonáta, HWV 386a
        Pepusch: Kantáta („Kindly fate at length release me”)

    A barokk furulya (blockflöte) és fuvola nemzetközi hírű mestere, Anneke Boeke olyan kiváló karmesterek társaságában lépett már fel, mint Gustav Leonhardt, Nikolaus Harnoncourt, John Eliot Gardiner, Philip Picket vagy Gordan Nicolic. Számos lemezfelvételt készített, többek között a Combattimento Consort Amsterdam, a Nederlandse Bachvereniging vagy a Cappella Amsterdam kamarakórus közreműködésével.

    Neves fesztiválok visszajáró vendége, játszott az Utrechti Régi Zenei Fesztiválon, a Kuhmo Kamarazenei Fesztiválon és a Soproni Régi Zenei Napokon. Utóbbi helyen – miként Birminghamben – rendszeresen tart kurzusokat.

    Az Ensemble Cantilene különleges barokk együttes. Korabeli hangszereken, korhű hangzással, de mégis új és magával ragadó zenei kifejezéssel játszik. Repertoárjuk nagyon gazdag és sokszínű. Frescobaldi, Legrenzi, Marini, Buxtehude, Merula, Monteverdi, Schütz, Rosenmüller, Händel, Bach és még további komponisták műveit adják elő.


    Közreműködik:

    Szigetvári Dávid – ének
    A zenekar tagjai:
    Lesták Bedő Eszter, Mikola Román – hegedű, Csoma Ágnes – brácsa, Mahdi Kousay – cselló, Sovány Rita – viola da gamba, Dinyés Soma – csembaló, orgona

     

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016