• Program


  Aktuális előadások  Az elővételi, 2000 Ft-os jegyár július 15-ig érvényes! Július 16-tól 2500 Ft-ért lehet majd jegyet váltani, ez lesz a helyszíni ár is.

   

  Egy egész estés műsor, azoknak, akik előtt, ha bezáródik egy ajtó, akkor nem egy ablak nyílik ki, hanem beázik a tető is. Azoknak, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mibe támaszkodni.  Azoknak, akik nem akarják megváltoztatni a világot, főleg nem komolyabb erőfeszítés árán.

   

  Ha szépséget látsz a semmittevésben, és a tökéletes világ számodra nem az, amiben mindent elérhetsz, hanem az, amelyik minden irányba lejt, akkor ez az est neked szól.

   

  Legy részese az anti-motivációs tréningnek, tapasztald meg a semmittevés szépségeit, éld át milyen pro-passzívnak lenni.

   

  Egy vicces előadás, a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáitól, mindazoknak, akiknek az az álmuk, hogy ne kelljen folyton álmokat elérni.

   

  Ajánló


  Újabb világsiker a Belvárosi színház színpadán 2018. június 21-től! - Szabó Kimmel Tamás,…

  Az ExperiDance Production bemutatja Román Sándor koreográfiáját. Közreműködnek a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái.

  A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016