• Program


    Aradszky László életmű koncertje

    Aradszky László életmű koncertje

    2017. november 10-én, pénteken 18 órakor Aradszky László életmű-koncertje
    50 év rivaldafény
    "Nem Csak a húsz éveseké a világ..."

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 18:00

    A táncdalok fénykorának legnagyobb sztárja évtizedek óta koncertezik és a közönséget a mai napig ámulatba ejti a 20 éveseket megszégyenítő színpadi jelenlétével.
    Aki vele szeretné énekelni kedvenc dalait - mint az Isten véled édes Piroskám, a Nemcsak a húszéveseké a világ, és a Pókháló van már az ablakon - most megteheti!

    Jegyár:  elővételben 1990 Ft, kőbányai lakosoknak 1900 Ft (csak személyesen megváltva), a program napján 3200 Ft.
    Gyémánt jegyek az első szektorba (1-5. sorok): 2590 Ft
    Helyszín: KŐRÖSI

    Ajánlatunk


    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016