• Program


    Arany Lille
    5

    Arany Lille

    Lappföldi (számi) népmese
    4-12 éves gyermekeknek

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 15:00

    A történet két testvérről szól, akiknek húgát elrabolta a Holdban élő télboszorkány. A fivéreknek el kell jutniuk a Holdra, hogy kiszabadítsák testvérüket. Kalandjaik során különféle varázslatos lényekkel kell felvenniük a harcot. Az úton a számi mondavilág óriásaival, szirénjeivel, öregasszonyaival találkoznak.

    A társulat az előadás alapjául egy Lappföldről származó számi népmesét választott. Főhőseik karakterét a számi mese-, és mondavilágban található hősök tanulmányozásával építették fel.

    Az előadás formanyelve a tánc, zene, ritmus és tárgy-animáció. Az előadásban felcsendülő dalok, eredeti számi nyelven íródott zenék, költemények. A ritmusokat, ütőhangszereken játszott dramatikus zenei betéteket Mogyoró Kornél ütőhangszeres komponálta. A mese látványvilágát a Lappföld végtelenbe nyúló tájai inspirálták.

    Arany Lille – Császár Réka
    Miku – Cservenka Ferenc

    Nikkala – Chován Gábor
    Hold boszorkány – Csík Andrea
    Elvarázsolt királylányok, uldák, sztállók, gufitárok: Bisztricsány Linda és Tarján Veronika

    Díszlet, jelmez, látvány: Mészáros Gábor
    Zenei munkatárs: Mogyoró Kornél
    Konzultáns: Veres András

    Az előadás hossza: 60 perc

     

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016