• Program


    Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás - 3 napos jegy
    8

    Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás - 3 napos jegy

    Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás, 2017 november 3-5.

    Flippermúzeum pólóval + névre szóló Arcadia kitűzővel

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 3. péntek

    Flippermúzeum pólóval + névre szóló Arcadia kitűzővel, melyet a helyszínen vehet át.

    Érvényes: 2017. november 3. 18:00-tól  2017. november 5. 22:00-ig

     

    A legnagyobb játéktermi kiállítás, idén második alkalommal, csak 3 napig, Magyarország legnépszerűbb múzeuma*, a Flippermúzeum szervezésében! (*Tripadvisor.com). A tavalyi 200 után idén mintegy 250, korlátlanul kipróbálható játékgép a játéktermek aranykorából: köztük sok egyéb mellett olyan ritkaságok, mint az "És megint dühbe jövünk" című Bud Spencer- Terence Hill film ikonikus flippere, a Sound Stage!

     

    A tavalyi siker után az Arcadiával célunk minden évben egy egyszeri és megismételhetetlen hétvégét kreálni, bemutatva azokat a játéktermi emlékeket, játékokat, amelyek varázslatot hoztak a 80-as, 90-es évekbe (vagy éppen az azt megelőző évtizedekbe).

     

    Akárcsak tavaly, a Dürer Rendezvényház idén is - ezúttal november 3-5. között - 3 napra valódi közösségi térré alakul majd át.

    A jegyhez egy klassz Flippermúzeum póló + névre szóló Arcadia kitűző is jár! A póló méretét legkésőbb október 15-ig várjuk email-ben az info@flippermuzeum.hu címre (később beérkező visszajelzések esetén sajnos nem tudjuk garantálni, hogy időben elkészülnek!) A póló az Arcadia helyszínén, a rendezvény ideje alatt vehető át névre szólóan.

    Ifjúsági jegyet minden 18 év alatti látogatónk válthat.

     

    Nyitvatartás: 

    Péntek: 16.00-2.30 

    Szombat: 9.00-2.30 

    Vasárnap: 10.00-20.00

    A  rendezvényre való belépéshez az e-mailben kapott jegyét telefonján, vagy kinyomtatva kérjük, MINDENKÉPPEN hozza magával. Enélkül beengedni sajnos nem áll módunkban.

     

     

    Ajánlatunk


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016