• Program


    ARCUB (RO) : Artists Talk - rendezte: Gianina Cărbunariu

    ARCUB (RO) : Artists Talk - rendezte: Gianina Cărbunariu

    Artists Talk
    Rendezte: Gianina Cărbunariu
    Angol, román, francia és cseh nyelvű előadás magyar és angol felirattal

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 20:00

    Az artist’s talk (közönségtalálkozó) konvencióját felhasználva megpróbáltunk különféle álláspontokat egybegyűjteni: olyan helyzeteket, amelyekben az etika ugyan a beszélgetés szintjén rögzített, mégis háttérbe szorul, hol rosszindulatból, hol egyszerű nemtörődömségből, gondatlanságból vagy hiúságból, máskor pedig az etika problémája fel sem merül a művészet a művészetért hívei számára. Az előadás hat jelenetét egyrészt interjúk ihlették, másrészt különféle közönségtalálkozók, amelyeken az elmúlt két évben itthon vagy külföldön részt vettem, de annak ellenére, hogy a valóságos személyekkel való hasonlóság nem a véletlen műve, ennek a fikciónak nem célja az, hogy a művészeket különféle diskurzusokkal találtassa. Minket sokkal inkább az érdekelt, hogy mi, akik magunk is részesei vagyunk ennek a rendszernek, megértsük azt, ahogy a művész felelőssége vagy felelőtlensége kisejlik a saját eljárásából és abból a világból is, amelyben él. (Gianina Cărbunariu)

    Díszlettervező: Dorothee Curio
    Videó: Mihai Păcurar
    Zene: Bobo Burlăcianu
    Producer: ARCUB – Kulturális Központ, Bukarest
    Koproducer: Piese Refractare Egyesület
    Támogató: Goethe Intézet, bukaresti Francia Nagykövetség és Francia Intézet
     
    Játsszák:
    Ruxandra Maniu
    Ilinca Manolache
    Alexandru Potocean
    Gabriel Răuță
    Bogdan Zamfir

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    zenés átirat két részben

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016