• Program


    Auer Fesztivál  Veszprém Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

    Auer Fesztivál Veszprém Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

    Auer Fesztivál – Veszprém
    Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 4. péntek, 20:00

    Rey Chen igazi „modern” művész. Gondolatairól, ötleteiről videókat készít, melyeket azonnal meg is oszt, szeret felfedezéseket tenni. Nincsenek titkai zenélés közben sem. Minden hang mögött ott érezzük az egyediséget, de a meggyőződést és az őszinte örömöt is. Mondhatjuk úgy is: épp ezek az ő titkai. Nem is csoda, hogy ekkora rajongótábora van, magával ragadó egyénisége minden koncertlátogatóra óriási hatással van.

    És akkor nem beszéltünk még hangszeres felkészültségéről! Egész fiatalon megnyerte a legnehezebbnek számító Queen Elizabeth Nemzetközi Hegedűversenyt, melyen Maxim Vengerov volt a zsűri elnöke, s aki így nyilatkozott róla: „Ray bebizonyította nagyszerű képességeit, csodálatosan „fiatal”, életerős hegedűhangja van, minden tulajdonsággal
    rendelkezik, hogy egy igazi előadóművész legyen.”

    Veszprémi koncertjén a Mendelssohn Kamarazenekar élén Mendelssohn e-moll hegedűversenyét adja elő egy történelmi ereklyének számító Stradivari hegedűn, melyen egykor a nagy Joachim József Brahms, Schumann és Bruch Joachimnak ajánlott versenyműveit is bemutatta.

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016