• Program


    Auer Fesztivál  Veszprém Suyoen Kim hegedűestje

    Auer Fesztivál Veszprém Suyoen Kim hegedűestje

    Bach szólóhegedűre írt művei a hegedűsöknek olyanok, mint a hívő emberek számára a Biblia. Egy élet is kevés a megismerésükhöz, s minden nap új felfedezést, egyre mélyebb megértést kívánnak–kínálnak.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 17:30

    Nem is nyílnak meg minden előadó számára egykönnyen, szinte levetik magukról a hatásvadász, divatos előadói megoldásokat. Alázat, tudás, tehetség és még ki tudja mi minden szükséges ahhoz, hogy értő tolmácsolásban hallhassuk őket.

    Az idei Auer fesztivál azzal büszkélkedhet, hogy olyan hegedűművész fog megszólaltatni két partitát és egy szólószonátát ebből az örökérvényű sorozatból, akinek játékában mindez egyesül. Suyoen Kim számára az őszinteség, a pózok mellőzése, a nemes, de egyben puritán megszólaltatás a művészi hitvallást is jelenti. Kivételes élmény lesz az ő előadásában, a Bazilikában, ráadásul Antonius Stradivarius 1684-ben készült hegedűjén Bachot hallgatni. S a felhangzó művek között – zárószámként – természetesen ott lesz a valaha írt legpompásabb és leghatalmasabb, hegedűre készült remekmű: a d-moll Chaconne.

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016