• Program


    Az alkohol öl?!

    Az alkohol öl?!

    Kabaré


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

    Van-e élet a borosüvegen túl? Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut az alkoholfogyasztásra, ezért vegye kézbe már ma saját sorsát, igyon többet! Az esetleges mellékhatásoktól ne féljen, ne kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze véleményét, bízzon szerettei jóindulatában, hiszen a család MINDENRE képes.

    A Szabotázs Színház Műhely előadása

    Szereplők:
    Jáger Szabolcs, Venczel Hajnalka, Tulipán Katalin,
    Valu Rebeka/ Szabó Eszter, Tusnádi Márton, Drexler Vajk

    Rendező: Tóth Alex

    Ajánlatunk


    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016