• Program


    Az aranyecset
    2

    Az aranyecset

    AZ ARANYECSET
    Az Aranyszamár Bábszínház előadása
    Nemes Nagy Ágnes Az aranyecset című verses meséje alapján írta: Szabó Attila.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:00

    Játsszák: Baranyai Anita, Érsek–Csanádi Gyöngyi, Erdei Gergő

    Rendező: Szabó Attila

    Szádeli az árva kisfiú méltónak találtatott arra, hogy egy aranyecsetet kapjon. Ez az ecset varázsesővel bír, minden megelevenedik, amit rajzol, vagy fest vele. Ez nagyon nagy felelősség…! Főszereplőnk - miközben újabb és újabb kihívásokkal kénytelen szembenézni, kiállja az emberség próbáját, ellenáll a hatalmaskodók kapzsiságának. Nemes Nagy Ágnes keleti meséjét előadásunkban Long, Chang, és Kang,  a három utcagyerek meséli el. Ugyanúgy szegények, mint Szádeli volt, ugyanúgy hisznek a teremtő képzelet erejében, mint hősünk hitt. Kezük között a külváros ócska, elhasznált, kidobott tárgyaiból megelevenedik egy varázslatos világ, amit nagyon nagy örömmel játsszunk tinéktek.

    Az előadást 5 éves kortól ajánljuk.

    Belépőjegy: 1000 Ft

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    vígjáték két részben

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016