• Program


    Az eastwicki boszorkányok

    Az eastwicki boszorkányok

    A helyszín egy unalmas amerikai tengerparti kisváros. A főhősök három viruló, több gyermekes, elvált asszony. Anyagi gondjaik nincsenek, sokat nevetnek, jókat esznek – csak egy férfi jönne már! Rajta, hát, női praktikák, rajta, hát, boszorkánytudomány! A férfi pedig jön. A három asszony kivirul – a városka gyanakszik..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 19:00

    John Updike-Tasnádi István: AZ EASTWICKI BOSZORKÁNYOK

    A helyszín egy unalmas amerikai tengerparti kisváros. A főhősök három viruló, több gyermekes, elvált asszony. Anyagi gondjaik nincsenek, sokat nevetnek, jókat esznek – csak egy férfi jönne már! Rajta, hát, női praktikák, rajta, hát, boszorkánytudomány! A férfi pedig jön. A három asszony kivirul – a városka gyanakszik… Mi folyik a titokzatos férfi házában? S miért történnek megmagyarázhatatlan dolgok városszerte? De tényleg, ki ez a férfi?!


    Először regény, aztán film – és most a Játékszín színpadán!

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Fellépnek a Magyar Táncművészeti Egyetem Táncművészképző Intézetének növendékei-hallgatói.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016