• Program


    AZ ÓKOR ÖTVEN ÁRNYALATA

    AZ ÓKOR ÖTVEN ÁRNYALATA

    AZ ÓKOR ÖTVEN ÁRNYALATA – PAJZÁN ISTENEK, SZEXMÁGIA, ÉS AZ ORGIAVÁDAK TITKAI
    Történelmi előadás

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 24. szombat, 20:00

    Előadó: ANTALFFY PÉTER történész

    Mennyire volt hedonista az ókor, és mennyit ismerhetünk meg belőle? Valóban rendeztek-e orgiákat, vagy csak pletykák szülték a mai szemmel is durva vádakat? Lehetett-e istenekről vagy a fáraókról szexparódiát készíteni? Miért jelennek meg gyomorforgató perverziók a római császárok életrajzaiban, és mit hihetünk el Nero vagy Caligula rémtetteiből? Milyen tárgyak vagy varázslatok árulkodnak ma az ókor legsötétebb oldaláról, és perverziónak tartsuk-e az ókori mindennapokat vagy szabadságnak? Az előadás az ókor "erősen korhatáros", de máig vitákat szülő jelenségeit járja körül az "Elveszett tudás nyomában" sorozat évadzárójaként.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016