• Program


    AZ ÓKOR ÖTVEN ÁRNYALATA

    AZ ÓKOR ÖTVEN ÁRNYALATA

    AZ ÓKOR ÖTVEN ÁRNYALATA – PAJZÁN ISTENEK, SZEXMÁGIA, ÉS AZ ORGIAVÁDAK TITKAI
    Történelmi előadás

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 24. szombat, 20:00

    Előadó: ANTALFFY PÉTER történész

    Mennyire volt hedonista az ókor, és mennyit ismerhetünk meg belőle? Valóban rendeztek-e orgiákat, vagy csak pletykák szülték a mai szemmel is durva vádakat? Lehetett-e istenekről vagy a fáraókról szexparódiát készíteni? Miért jelennek meg gyomorforgató perverziók a római császárok életrajzaiban, és mit hihetünk el Nero vagy Caligula rémtetteiből? Milyen tárgyak vagy varázslatok árulkodnak ma az ókor legsötétebb oldaláról, és perverziónak tartsuk-e az ókori mindennapokat vagy szabadságnak? Az előadás az ókor "erősen korhatáros", de máig vitákat szülő jelenségeit járja körül az "Elveszett tudás nyomában" sorozat évadzárójaként.

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

    Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

    Ajánló


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016