• Program


    Backstage - VARIDANCE

    Backstage - VARIDANCE

    BACKSTAGE

    Csimborasszó produkció

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 20:00

    A civil embereket mindig is érdekelte mi minden történhet egy színházi előadás közben a színfalak mögött. Itt a lehetőség, a Backstage című előadás kifejezetten ezt szem előtt tartva jött létre, bepillantást engedve, hogy mi zajlik a háttérben, a színpad mögött. A darab szinte minden korosztály számára emészthető, sőt élvezhető, hiszen rengeteg humorral es megannyi tánc-stilussal fűszereztük.

    Az előadás vezérfonala egy szerelmi szál, mely az egész előadáson átível. E köré épül számtalan olyan szituáció, amely megtörténhet egy táncossal a backstage-ben, amit a nézők soha nem láthatnak. Azaz láthattak… Eddig…

    Végre egy darab, amely azért jött létre, hogy a nézők bepillantást nyerhessenek egy táncszínházi előadás kulissza titkaiba.

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016